lørdag den 15. december 2012

Den fedeste gut nord for alperne......

Om morgenen mens "la famillia" sover, zapper jeg tit rundt på nettet.....

 .....Og en gang imellem sker det, at jeg falder over noget jeg finder spændende - men det er desværre ikke så tit. Jeg er ikke til romantisk boligindretning, omend min dejlige veninde Bettina Holst er super duper dygtig og meget inspirerende udi den disciplin, så er det ikke lige der min interesse er.

Jeg orker ikke sy, strikke og hækle mere, så det falder også fra. Smånørklerier som mosgumme og malede fuglehuse, har jeg ligesom også været igennem. Havde en hobbybutik for t12 år siden :-)

Det eneste jeg egentlig er interesseret i er billedkunst. Og med fare for at lyde overlegen og en anelse arrogant ( fuck janteloven igen igen, ikke ;-) ) så er det altså svært at finde nye emner, når man selv kan en del og når ens egen hjerne er en, til tider, selvudslettende og hurtigkørende, utømmelig kilde af inspiration.......SUK! Jeg har igen ikke sovet mange timer ;-)

Når men anyway. I morges da jeg zappede rundt, faldt jeg over denne gut. Det nye sort i mit univers er "collage". Jeg mestre endnu ikke teknikken og finder mine forsøg slappe, uinspirerede og halvhjertede....mangler lige en del på den front, hvis jeg skal præstere noget der er til at holde ud at se på, mere end fem sammenhængende minutter - og helst gerne uden smerte...haha!

Prøv lige at dyrke ham her. Han kan noget med en kuglepen, blyant og gamle papir rester. Guderne må vide hvor filan han har dem fra. Når jeg tænker over det, så fik jeg en gang oldemors gamle bagebog og oldefars gamle retskrivnings kladehæfter. Hvor mon de er blevet af.....??? Hmmmm....skal vist i kælderen og tjekke den ud.
Det her det er bare for fedt! DET skal jeg lege mere med og øve mig i. Prøv lige at se. Hvad syntes du om det? Skriv gerne en kommentar forneden på siden, efter artiklen.

Enjoy.......


Han hedder i øvrigt David Fullarton og du finder hans ret sjove hjemmeside ved at klikke på hans navn. Det er lidt forvirrende at navigere rundt i. Men også ret morsomt.......

Og nu, mens brunkage og klejne dejen køler af, vil jeg suse ud med famillien og købe juletræ samt pynte op :-)

Hav en dejlig dag derude i det dejlige snklædte land :-)


1 kommentar:

  1. Hold op hvor er han sej. Super super kunstner. Kunne rigtig godt lide den med at "we have failed at .... happiness". Cool!

    SvarSlet

Kære gæst. Skriv gerne din uforbeholdne mening her :-)