Hvem er tossen....

Bag denne blog?

Johh ser du! Tossen bag denne blog er ingen mindre MIG! Mille-Maj Egbo.
Billedekunstner, mor, kæreste, SoSu-hjælper, pædagog, autodidakt alt muligt......og bla bla bla........

Jeg er på vej mod de 40 ( men bliver IRL aldrig mere end lyvogtyve).
 Jeg maler fordi jeg kan! Og nej! Jeg har ingen store filosofiske, dybsindige eller spisfindige, smartlydende overintelligente overvejelser bag mine værker. Jeg laver dem fordi jeg syntes de er fede og fordi jeg, som før nævnt,  KAN. Og jeg kan saaaagtens lade være ( standartsætningen på riiiigtig mange hjemmesider ;-) Jeg maler fordi jeg ikke kan lade være ;-) hmmm....)
 Kan andre få glæde af at have min kreationer hængende, så er min lykke gjort.

En stor del af min glæde, her i livet, består i at lære fra mig. Jeg er vild med den glæde jeg spotter i mine kursisters ansigter, når det går op for dem, at de lige har skabt noget kanon fedt, som de kan være super stolte over. Thats my drive :-)

En del har gennem tiden fortalt mig at jeg skyder mig selv i foden, ved at lære fra mig. Men det er jeg ikke enig i. Jeg VINDER en masse ved det. Og jeg er ikke bange for at dele ud af min viden. Faktisk, er det primært det, som gør mig glad. Så hvorfor gå og holde sine "hemmeligheder" inde, når nu de kan gøre SÅ meget gavn for andre?....Ikke her hos mig.
 Jeg bliver aldrig den underviser som siger: mal hvad du føler :-S Eller.....hvilken farve føler du i dag? Eller endnu bedre! Jeg har selv modtaget undervisning EN gang. Underviseren sagde jeg skulle lytte til mit lærred!?! Jeg ladge øret ind til lærredet og sagde: Det siger ikke en skid!!! Han syntes ikke jeg var morsom. Men det er okay, for jeg syntes han var en tåbelig underviser ;-O

Jeg har denne hersens "lille" PopArt-skole, hvor jeg underviser i at skabe fede værker, med moderne teknikker og virkemidler. Alle kan være med hos mig. Man skal kunne følge med, uanset om man er i stand til at slå en lige streg eller ej. Om man har haft en pensel i hånden før eller ej, spiller ingen rolle. Jeg guider gennem alt og min undervisning er relativt styret. Tingene udvikler sig dog altid i den retning den enkelte kursist ønsker :-) Og har jeg 8 kursister, ender det med minimum 8 HELT forskellige værker. DET er en sjov proces at følge......

Se lige her. Weekend kurser hvor alle er startet ens op......se hvor forskellige de ender ud med at være:

På siden "se det ske" kan du se meget mere om opbygning af billeder, resultater fra kurser med mere......