Kurser og workshops


I PopArt-skolen afholdes der en delworkshops og der undervises i teknik og opbygning af baggrunde for såvel private, som skoler og institutioner.


Vi har mange forskellige modeller og der undervises både i Frederikssund, København og Jylland. OBS! Jeg er altid på udkig efter gode steder at undervise i Jylland og KBH, så har du et dejligt sted med plads til max 10 personer, med borde og stole, lys og vand, eller kender du en, så sig endelig til. Jeg kan kontaktes på denne mail: info@popart-skolen.dk

Tøsedage:
Henvender sig til dig som bare gerne vil have en lille smagsprøve på hvad PopArt i den Mille-  Maj'ske verden er. Vi er kun piger og vi arbejder og hygger fra morgen til sen eftermiddag......

Der kommer en del "mødre" på tøsedagene. Mødre som "stjæler" sig en fridag i kreativitetens navn :-) Kobler af- og bare hygger igennem.
Har du en gruppe veninder, som du syntes du vil lave noget anderledes og sjovt med, så kan du kontakte mig for pris på: info@popart-skolen.dk

Jeg laver rigtig mange private arrangementer, både med maleri og med serigraf, som er tryk med rammer. Det kan du se mere om længere nede......
_________________________________________________________________________________

To dages workshops:
Er for dig som gerne vil have mere ro og god tid, til at få lov til at fordybe dig. Du får to dage hvor der undervises intensivt, og hvor din hjerne bliver sat på inspirations overarbejde.Du kan arbejde igennem om aftenen hvis du ønsker det og kan holde til det ( kommer an på lokationen- se beskrivelserne for de enkelte workshops i kursuskalenderen)

________________________________________________________________________________

Skoler og institutioner.

Jeg har efterhånden en del institutionsaftaler. Ideen med at undervise pædagoger og lærere, er at alle kan få succes med PopArt. ALLE kan være med, hvis bare de kan male inden for en lige streg.
Vi tilrettelægger det altid ud fra Jeres ønsker og behov og en model, som jeg har stor succes med, er denne. Det tekniske gennemgås som med de voksne på et endags forkursus hvor vi gennemgår det at arbejde med børn, når man skal lave PopArt.Det kan enten være hos mig eller hos Jer. Jeg underviser i det at tage gode billeder, redigere billederne og arbejde i flere lag, samt opbygge en fed og gennemarbejdet baggrund, med sjove effekter, egne hjemmelavede stencils og spraymaling med meget mere. Ca.14 dage efter endt kursus (eller hvad vi måtte aftale) kommer jeg ud på institutionen og laver et "rigtigt" kunstner projekt. Vi afslutter med fernisering og med at invitere alle forældre, bedsteforældre og søskende....måske enkelte af byens spidser ;-)
Dette er bare en måde at gøre det på. Jeg er åben for forslag og jeg tilrettelægger altid individuelt.
_________________________________________________________________________________

Serigrafi 

Serigrafi er tryk med rammer.

Serigrafi er en gammel trykke teknik som betyder, at man fører farve over til er et emne, via en ramme, som har et motiv. Serigrafien giver dig en masse forskellige anvendelsesmuligheder.Du kan med serigrafi skabe fotolignende overførsler til emner som træ,papir,  lærreder, tekstil med mere. Selve processen at lave rammen er relativt omfattende. Men når du først har den, og hvis du passer på den, har du glæde af den til flere hundrede tryk.

Serigrafi er sjov og leg og kan bruges af alle fra ca. 10 år.

I PopArt-skolen kan du blive undervist i at lave dine egne rammer eller du kan bestille dem færdiglavede. Er du interesseret i enten undervisning, workshops, eller at købe færdige rammer, kan du kontakte mig her: info@popart-skolen.dk Du kan også se meget mere om mulighederne i serigrafi på min hjemmeside.

1 kommentar:

 1. Hej!

  Hvornår kan man komme på kursus?

  Meget inspirerende hjemmeside.
  Er selv lige gået i gang med sampling og vil så gerne lære en masse om det. Det giver mig så meget glæde.

  Hilsen

  Katrine

  SvarSlet

Kære gæst. Skriv gerne din uforbeholdne mening her :-)